[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Çfarë thoshte Ukshin Hoti për Presidentin Rugova dhe UÇK’në? (Video)Në emisionin “Komiteti Qendror” – i drejtuar nga Berat Buzhala, Leonard Kerquki dhe Shpend Limoni, njëri nga aktivistët shumëvjeçar të LKÇK’së, Avni Klinaku, ka folur për periudhën kohore kur ai kishte qenë në të njëjtin burg me veprimtarin, Ukshin Hoti.

Klinaku ka treguar se për çfarë flisnin me Ukshin Hotin gjatë kohës kur qëndronin në të njëjtën qeli, si të burgosur politikë.

Ai ka treguar se çfarë thoshte Hoti për politikën e ish – Presidentit Ibrahim Rugova dhe nëse e kundërshtonte qëndrimin e tij.

Klinaku gjithashtu ka folur për opinionin që kishte Hoti për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe komandantët e saj.

Për më shumë dëgjojeni se çfarë ka thënë Klinaku në “Komiteti Qendror”: