Çfarë do të ndodhte me Tokën 5 vjet pas hedhjes së bombës bërthamore

Presidenti rus Vladimir Putin ka nisur pushtimin e Ukrainës në javën e kaluar dhe pak ditë më pas ka vënë në përgatitje të veçantë forcat nukleare. Si justifikim për këtë veprim, ai ka përmendur deklaratat dhe “veprimet agresive nga Perëndimi dhe NATO-ja”.     Vendimi që mund ta provokojë Luftën e Tretë Botërore, flet zëdhënësja … Vazhdoni me leximin e Çfarë do të ndodhte me Tokën 5 vjet pas hedhjes së bombës bërthamore