[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Brenda tuneleve ku jetuan pjesëtarët e ISIS-it (Foto)Lufta e madhe për qytetin irakian të Mosulit po vazhdon derisa ISIS ka humbur pjesën më të madhe.

Javën e kaluar, forcat irakiane morën gjysmën e lindjes së qytetit, dhe raportohet se është çështje kohe kur do të rimerret gjithë qyteti.

Në këtë pikë, shikoni se çka lanë pas pjesëtarët e Shtetit Islamik.

Lufta e madhe për qytetin irakian të Mosulit po vazhdon derisa ISIS ka humbur pjesën më të madhe.

Javën e kaluar, forcat irakiane morën gjysmën e lindjes së qytetit, dhe raportohet se është çështje kohe kur do të rimerret gjithë qyteti.

Në këtë pikë, shikoni se çka lanë pas pjesëtarët e Shtetit Islamik.