[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Brenda shtëpisë luksoze të Ivanka Trumpit (Foto)Është një shtëpi luksoze e cila më parë kishe pronar Dan K. Rapoport dhe gruan e tij Irina dhe ka stil nga lindja.

Kjo është shtëpia e re e Ivanka Trump në Washington derisa fqinj do të ketë ish-presidentin Barack Obama.