Borrell kërkon zgjedhje menjëherë në veri

    Përfaqësuesi i Lartë, Josep Borrell ka bërë thirrje urgjente për zgjedhje në katër komunat veriore. “Sot u bëmë thirrje që të marrin masa në veri për të shtensionuar situatën. Duhet të ketë zgjedhje menjëherë, ne nuk mund të rrimë dhe të presim për krizat e tjera, duhet të ketë menjëherë zgjedhje.Le të flasim … Vazhdoni me leximin e Borrell kërkon zgjedhje menjëherë në veri