[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Blerand Stavileci kur ishte reper (Foto)Të gjithë e dimë që Memli Krasniqi ka qenë reper, edhe atë më i miri e më i njohuri, shkruan “Kosovarja”.

 

Por, a e keni ditur se edhe një figur tjetër e rëndësishme e politikes kosovare është marrë me rep, madje ka qenë në një grup me Memlin? Është fjala për Blerand Stavilecin, që gjithashtu ka qenë reper dhe pjesë e “Ritmit të Rrugës, ama për një kohë të shkurtër, shkruan “Kosovarja”.

Nga arkivi i revistës Kosovarja, sjellim një foto të Stavilecit si reper.