[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Big Mama i nënshtrohet operacionit, ja cila është gjendja e saj shëndetësore (Video)



Big Mama i është nënshtruar një operacioni në Turqi.

Përse iu ka nënshtruar këtij operacioni, dhe në çfarë gjendje shëndetësore është tani, e mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm, nga minuta 57:45.