‘Beteja e Kurtit me gjykata’: Në këtë gjykatë sot u anuluan 22 seanca gjyqësore

Puna në gjykatat e Kosovës është reduktuar dukshëm për shkak të vendimit të Qeverisë Kurti për uljen e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Gjykatat po ofrojnë vetëm shërbime esenciale, bazuar në vendimin e sotëm të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, që do të zbatohet deri më 8 dhjetor. LEXO EDHE KETE Gjykata merr një vendim të … Vazhdoni me leximin e ‘Beteja e Kurtit me gjykata’: Në këtë gjykatë sot u anuluan 22 seanca gjyqësore