[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Bekim Toçani: Pamundesi 

Harrese e padurueshme torturon Art e çmendurisht

Zhgenjimit te thelle nuk do duhej dere ti hapja kurre

Me kane migrue dhe kujtime dielli Atdheu dikund ne ferr shprese a bese…

I pafuqishem ne No Mans Land si mumje e keqe jam bastardhue

Me dhemb lukthi e barku nga Padashuri Vendlindjes

Asket vuejtjesh thelle ne violine a piano dhembjeje me durue

Pamundesi per te pa s’paku nje varr timin ne toke dashunie

Me çmend tmerresisht si lukth etur lirie ne ajr atdhepamundesie…

Bekim T.

30.04.2017