BE s’e lejoi Kosovën pa fusnotë në konferencën e donatorëve, Murati: Trajtim jokorrekt dhe diskriminues nga organizatori

Bashkimi Evropian është nikoqir i një konferencë donatorësh për tërmetin në Turqi dhe Siri. Sipas Ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve Hekurani Muratit aty nuk është respektuar si duhet Republika e Kosovës.  Ai në Twitter ka shkruar se BE ia ka pamundësuar pjesëmarrjen Kosovës duke insistuar që përfaqësimi të bëhet me fusnotë.   Eurodeputeti thotë … Vazhdoni me leximin e BE s’e lejoi Kosovën pa fusnotë në konferencën e donatorëve, Murati: Trajtim jokorrekt dhe diskriminues nga organizatori