[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Bajrami takon ata që i mbajtën shtëpitë shkolla në vitet e 90-taKreu i arsimit në vend, Arsim Bajrami, ka takuar përfaqësuesit e këshillit të iniciativë për projektin e realizimit të mësimit shqip në shtëpitë shkolla në vitet e 90-ta, raporton Klan Kosova.

Ky takim është zhvilluar në kuadër të shënimit të përvjetorit të kësaj ngjarjeje, ku qenë të pranishëm disa pronarë të shtëpive shkolla nga komuna të ndryshme të Kosovës si dhe drejtues të arsimit në Kosovë gjatë viteve të 90-ta.

Kontribuesit e atëhershëm e kujtuan atë kohë teksa nga ky takim u kërkua që sa më shpejtë të miratohet ligji për mësimdhënësit e kontrobuesit e asaj kohe, i cili ka kohë duke u zvarritur.

download