[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Baba Stras sjellin High4 dhe albumin në verë.Ishte projekti muzikor që i dha identitetin të hip-hopit ‘Baba Stars’

‘High’ u shndërrua në mega-hit i cili pas suksesit në viti 2012,  u vazhdua në dy versione, në vitin 2014 dhe 2015 me volumin e dytë , respektivisht të tretë.

 

 

 

E duket se tashmë është koha që nga grupi të vuloset edhe një tjetër këngë nga seria e ‘High’.

 

Indikacionet e para për katërshin i ka dhënë menaxheri i grupit, Dekorim Sahiti përmes një postimi në

rrjete sociale.

Ai ka ndarë me ndjekësit në Facebook ‘High 3’ nën mbishkrimin se ka ardhur koha për të rradhës.

‘Reni o ni qisi kange #babastars high volum 04′ – ka qenë përshrkimi i cili në fakt i ka gëzuar jo pak fansat

e grupit që presin diçka të përbashkët nga ‘klika’ tash e një kohë.

 

Nga ana tjetër administratori i BabaStars Art Rexha, kishte raportuar nga faqet zyrtare te labelit qe po vjen albumi ne verën e 2017.

Albumi do të ketë rreth 14 kengë, të gjithë antarët e labelin do vijnë me kengë solo dhe me bashkpunime jashtë grupit.

 

Per klipet e labelit po përkujdeset kompania EnterMedia, ku do të xhirohen ne vende të jashtme si: Hollandë, Zvicërr dhe Amerikë.