[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Azilkërkuesja shqiptare përdhunohet nga kujdestari në një qendër strehimiNjë person, i punësuar si kujdestar në një qendër për strehimin e azilkërkuesve në Essen, Gjermani ka përdhunuar azilkërkuesen nga Shqipëria, të strehuar aty, shkruan bild.de. Gjykata e Landit ia ka shqiptuar atij një dënim prej katër vjetësh burg.

Por, përfundimi i trupit gjykues është i prerë: “I akuzuari ka shfrytëzuar paaftësinë e gruas për të rezistuar dhe ka kryer marrëdhënie seksuale me të.