[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Avokatja Lindon prezanton faktet për lirimin e HaradinajtProkuroria tashmë ka përfunduar fjalën e saj, ndërkaq mësohet se aktualisht është duke folur avokatja e Haradinajt, Rachel Lindon.

Ajo po paraqet faktet për lirimin e Haradinajt. Sipas saj, kërkesa e Serbisë për ekstradimin e tij brenda territorit të këtij shteti është e paligjshme dhe e pabazuar.