Avokati Hodaj: Përfshirja e pamatur e Kosovës në Speciale mund të cilësohet si ndërhyrje

Deklaratat që disa shtete do të shërbejnë si garantuese për lirimin me kusht të ish-krerëve të UÇK-së që gjenden në Hagë, mund t’i bëjnë dëm të akuzuarve, thotë avokati Taulant Hodaj. Hodaj ka thënë se nuk ka pasur asnjë garanci nga ndonjë shtet i tretë për lirimin e Thaçit dhe të tjerëve. “Përfolja e këtyre … Vazhdoni me leximin e Avokati Hodaj: Përfshirja e pamatur e Kosovës në Speciale mund të cilësohet si ndërhyrje