[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Avni Klinaku: Shqiptarët që më torturonin më shumë se serbët, i shoh çdo ditë (Video)Në emisionin “Komiteti Qendror”- prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjini – aktivisti shumëvjeçar i LKÇK-së, Avni Klinaku, ka folur për vuajtjet si i burgosur politik.

Ai ka thënë se gjatë periudhave si i burgosur politik, ishte torturuar më shumë nga shqiptarët sesa nga të Policia serbe.

Klinaku ka folur për shqiptarët të cilët kishin punuar për interesa personalë dhe marrjes së gradave më të larta, duke i keqtrajtuar të burgosurit politikë shqiptarë.

Ai ka treguar se këta njerëz vazhdon t’i takojë edhe sot.