Audioincizimi ekskluziv – “… o unë kam me të vra ty. Kur*e, lapericë”, kërcënimi brutal i burrit ndaj gruas së tij

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me vetëm 6 muaj burgim dhe 600 euro gjobë të dyshuarin Arton Dauti, nga Gjakova i cili ishte akuzuar në gusht të këtij viti për dhunë në familje, më saktë kanosje, përcjellje, keqtrajtim fizik dhe psikologjik ndaj bashkëshortes së tij F.D. E njëjta sipas aktakuzës kishte tentuar të bënte … Vazhdoni me leximin e Audioincizimi ekskluziv – “… o unë kam me të vra ty. Kur*e, lapericë”, kërcënimi brutal i burrit ndaj gruas së tij