[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Audi Q7 dhe BMW X6 testohen në një kodër të rrëshqitshme, kush triumfon?Audi Q7 dhe BMW X6 janë dy prej veturave të tipit xhip, ndër më të suksesshme nga gjigandët gjerman.

Shumë herë janë bërë krahasimeve ndërmjet tyre nga adhuruesit e makinave, për performancat dhe detajet tjera që posedojnë këto dy super vetura.

Në një video të publikuar tash vonë, shihet teksa këto dy vetura testohen në një teren jo aq të përshtatshëm, në një rrugë e cila është e lartë dhe e rrëshqitshme. Njëra prej tyre nuk ia del që të ngjitet në cak.

SHIKO VIDEON