[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Audi lë gojë hapur të gjithë: E tërheq zvarrë një xhip, në mes të borësNjë Audi A7 ka mahnitur fansat e veturave, duke e tërhequr zvarrë një xhip në mes të rrugës plot me bore.

Audi është njëra ndër markat më të pëlqyera të veturave në tërë botën. Shpesh në rrjetet sociale ka shaka rreth markave dhe thumbime nga fansat për të gjitha llojet e veturave.

Tash kur bie borë, shakatë janë më të mëdha pasi që fansat e Mercedes dhe BMW përqeshin Audi’n dhe anasjelltas për mos ecje të mirë në borë.

Mirëpo një video e fundit e ka dëshmuar të kundërtën. Një Audi A7 e tërheqë zvarrë një xhip në mes të borës duke lënë pa fjalë shumë njerëz.

Më poshtë keni videon.

V I D E O