[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Astrit Haraqija: Përkulem para emrit dhe veprës Tënde z.President!Ish-ministri i Kultures Astrit Haraqija ka perkujtuar presidentin Ibrahim Rugova ne 11 vjetorin e vdekjes me keto fjale”

11 vite pa ty.
Përkulem para jush,
President Rugova!
Sa ma shumë që po kalon koha aq më shumë po bindem se koha juaj po vjen edhe pse nuk jeni më me ne.
Ju keni thënë që pavarësia është kompromis, e bashkimi kombëtar është ideal i shqiptarëve. Kjo Pavarësia jonë nuk po na bie tamam, e bashkimin kombëtar nuk ka kush ta bëjë. Politikanët tanë po donë t’ia nxjerrin sytë njëri-tjetrit.
Po na mungonPërkulem para emrit dhe veprës tuaj!i President, jo veç Familjes, jo veç ne rugovistëve, por po i mungoni Pavarësisë së Kosovës.
Jam me fat që në mandatin tuaj Presidencial, unë e mora besimin tuaj për të shërbyer si ministër. Kam mësuar shumë prej jush!