[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Asllan Dibrani|Osmanlinjtë e Erdoganit abuzues të vlerave tona kombëtare!Reagim kundër Gëzim Kelmendi abuzues i vlerave tona kombëtare, perandorinë osmane  nuk e cilëson si pushtuese, të shqiptarëve!

Deputeti i pavarur Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi, përmes  opinioneve të tij të njëpasnjëshëm, nuk ka të ndalur por,bënë abuzimin ,përdhunimin  dhe  zhvlerësimin  e   vlerave tona  kombëtare!.Shqiptarët identitet të vetin  kanë  figurën e Skënderbeut. Pikërisht   ky turkoman  i përzier edhe me  tjera nacionalitete  fyen  zotin Hashim Thaçin   duke kritikuar ditëlindjen e Skënderbeut si përkujtim ,për  një figurë të  vetme kombëtare qe  la gjurmët e  veta ne historinë tone kombëtare ne luftën  kundër perandorisë osmane…

http://www.botasot.info/media/botasot.info/images/2017/January/17/auto_Thaci-Erdogan-Erdogan-636h-11484691324.jpg

Në pamje  Hashim Thaçi, Erdogan dhe Kelmendi

Sipas Kelmendit, perandorinë osmane  nuk e cilëson si pushtuese, te shqiptarëve.  Ai me tutje shpreh pezmin kundër Thaçit se  po e hidhëruaka  Erdoganin , “Sulltanin e  vogël të Turqisë  me këtë deklarate”

Citojmë pastaj me tutje  se :”Presidenti Erdogan ka bërë dhe vazhdon të bëj shumë për Kosovën, dhe ky epitet që sot ja dhatë perandorisë osmane, duke e quajtur pushtuese, ju e goditët keq Erdoganin, e goditët keq Turqinë dhe gjithë ata shqiptarë që perandorinë osmane nuk e cilësojnë pushtuese.
-Nëse i referohemi termit të juaj ” pushtues” për perandorinë osmane, mos harro se pjesë përbërëse e kësaj perandorie osmane kanë qenë shumë shqiptarë, dhe sipas jush ne i kemi vetpushtuar trevat tona”.

Është e drejt e secilit të mendoj si të do për perandorinë osmane. Por dallimi ekziston vetëm të ai që është shqiptar dhe që s’është shqiptar.
Por të thotë dikush që “Osmanlinjtë” s’kanë qenë pushtues, ai ose është analfabet ose është i çoroditur,shitur,jo shqiptar ,antishqiptar,abuzues,injorant,puthador ,sahanlëpirës etj . I them Gëzim Kelmendit se  Skënderbeu është themelues i kombit Shqiptarë, dhe inspirim i popullit tonë për liri dhe identitet.

-Skënderbeu është Heroi ynë Kombetar. Ai është me i madhi, është frymëzimi ynë për liri dhe pavarësi. Për aq sa jetoi, nuk kishin se çka t’i bënin për 25 vjet ish pushtuesi dhe barbarizmi osman. Skënderbeu nuk vrau shqiptar, por vrau tradhtarët qe u bënë me pushtuesin sikurse Gëzim Kelmendi. Dhe mire ua bëri se tradhtaret duan plumbin ne lule te ballit kur ti tradhton  idealet dhe vlerat  kombit në frontin e luftës.

Mbeturine osmane janë te gjithë ata qelbanikë, ata të mjerë, ata të cilët kanë ardhur nga stepat aziatike dhe na kontaminojnë vendin tonë të shenjtë.

Sipas tij, Turqia nuk ka qenë pushtues i Shqipërisë, por vetëm ka sunduar me këtë vend dhe si e tillë duhet trajtuar si vend mik!? Bile e patëm edhe Sinan Hasanin President të Jugosllavisë. Qe krahasuar me Perandorinë Osmane i bie Sulltan i Jugosllavisë”

Vazhdon me tutje  dhe citojmë si me poshtë:”Nëse i referohemi termit të juaj ” pushtues” për perandorinë osmane, mos harro se pjesë përbërëse e kësaj perandorie osmane kanë qenë shumë shqiptarë, dhe sipas jush ne i kemi vetpushtuar trevat tona.”

Sipas kësaj “logjike” i bie se as regjimet jugosllave dhe serbe nuk paskëshin qenë “pushtues”, sepse “pjese përbërëse (e këtyre regjimeve) kane qene edhe shume shqiptarë…” !
Ne se bashku me sllavët (përkatësisht serbët) i paskëshim “vetpushtuar” dhe “vetsunduar” “trevat tona” shqiptarët  e pa disiplinuar i paskemi  ndëshkuar !!!

Bile e patëm edhe Sinan Hasanin President të Jugosllavisë. “Qe krahasuar me Perandorinë Osmane i bie Sulltan i Jugosllavisë”

-Perandoria osmane ka qenë një nder pushtuesit më të këqij në historisë e njerëzimit.
Kane qene okupator qe na kanë pushtuar me dhunë dhe me dhunë është largu.

Tu vije turp o llumi i kombit, ju që fyeni veten tuaj “nëse je shqiptar”, nuk doni ta dini për kombin.
Po pse o fytyra të ndyra futni hundët në hallet  që ka Kosova jonë. Ju jeni  bukëshkeluri i Kosovës. Neve na identifikon kombi e jo feja o i shitur  sipas opinionit tuaj qe Ordoganin  e Turqisë e përkrahni përzemërsisht, kur ai po mohon   identitetin e mese 15 milion shqiptarëve në Turqinë e  sotme…Ai po mohon së paku tu lihet e drejta e hapjes se ndonjë shkolle në gjuhen shqipe.Ai investimet qe bene ne Kosove  e ropi atë popull duke ja marr trefishin!!!

Është mëkati dhe ofendimi me i madh i parlamentit te Kosovës qe i ka brenda kësi  “matrapazi politik të ulet dhe ta njollos atë ulëse për te cilën kanë dhanë jetën bijë dhe bijat më të mira të këtij kombi sot  soji  i yt njollos  vlerat tona përmes atij kolltuku?.

 

Ka ardhur koha që këtyre mercenarëve të rekrutuar nga qendra te ndryshme anti shqiptare nga lindja, tu ndalohet me ligj aktiviteti dhe veprimtaria e tyre destruktive!

 

Mendoj se ka ardhur koha që këtyre mercenarëve të rekrutuar nga qendra te ndryshme anti shqiptare nga lindja, tu ndalohet me ligj aktiviteti dhe veprimtaria e tyre destruktive dhe anti kombëtare, sepse jam i sigurt se nëse vonohemi ne këtë drejtim kam frikë se një ditë Kosova do te shndërrohet ne një çerdhe te rrezikshme te terrorizmit klasik islamik nga përgatitja e xhihadisteve shqiptarë qe u përgatiten përmes këtij soj dhe  me qindra  djem dhe vasha tonat ranë  viktimë edhe vdiqën si mercenar në Siri…

Kur lexon kësi pafytyrësish nuk ka se si të mos ballafaqohesh me pyetjet që të parashtrohen nga vetja:
-Ku janë akademikët tanë të cilët paguhen nga taksat tona e që nuk reagojnë kundër këtyre pafytyrësive të përditshme(për çdo ditë më intensive) të këtyre shpellorëve me mendësi mesjetare?

-Deri kur do të durojmë që plehra të tillë, të shajnë çdo gjë të shenjë kombëtare të shqiptarëve, pa u hyrë një therë në këmbë, si ky far melezi shqipfolës Gëzim Kelmendi dhe sojsëzët nga kasta e tij?

Kësaj pune i thonë: Kur Turk-kopilët shqipfolës vahabist i keqpërdorin rrjetat sociale për propagandë antishqiptare duke mohua vuajtjet e popullit shqiptar nën terrorin 500 vjeçar të barbarëve turq dhe zyrtarët tanë nuk reagojnë! Kjo s’ka  koment!?.

Ta rikujtojmë vetëm një  dëshmi para pak javësh Erdogani kërkoj zyrtarisht ta burgosin Berat Buzhalen,  gazetar i yni kosovar vetëm qe shprehu pakënaqësinë   me qeverisjen e tij!!!

Nuk i  kuptoj pse mediat u  japin vëmendje mediatike shqiptarofobave vahabist sikur Kelmendi! Kelmendi e ka vendin ne burg shumëvjeçar për frymëzim dhe përkrahje te terrorizmit vahabist e jo të lejohet të llomallitë lirshëm nëpër kuvend dhe nëpër media. Ky far injoranti merr pagë nga kuvendi i Kosovës dhe të njëjtën kohë merr mëditje nga Irani dhe Turqia për me lobu për interesa e tyre.

Çka presin që nuk reagojnë organet e shtetit kundër këtyre ofendimeve kaq të rënda ndaj të shkuarës, të sotmes e të ardhmes tonë? Mos po presin që populli ta merr drejtësinë në duart e veta. Po ndodhi kështu nuk do të mund të i ikin përgjegjësisë as  politikat kosovar dhe në trevat tjera shqiptare  qe bien ndesh me  vlerat tona kombëtare  duke lejuar dhe  privilegjuar këta soj  antikombëtarësh  të abuzojnë me vlerat tona kombëtare.
-Po shihet qartë se kësaj egjre do t’ia shohim sherrin! Akademia Serbe ,ajo greke,ruse , çmos kanë bërë dhe po bëjnë qe ta përvetësoj Historinë dhe Heronjtë si Gjergj Kastrioti-Skënderbeun,Aleksandrinë e madh ,Nënë Terezën etj etj.  Botërisht dihet tashme se Heroi i ynë Kombetar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu ishte-është shqiptar dhe mbetet shqiptar. Ky Gëzimi dhe te ngjashmit  janë duke e ndihmuar pa, apo me vetëdije akademinë serbe…

Tradhtarët dhe abuzuesit  dhe  të shiturit   për çdo ditë  i mihin varrin kombit tonë!!!

-Vetvetiu  shtrohet pyetja:Çka nëse e mohon dikush “Skënderbeu gjëja se nuk është Heroi Kombetar i Shqiptarëve”Pasojat do te vinë, që te përballësh me shumë  kontradikta historike si me poshtë:
Do të duhet te përballesh me gjithë Historiografinë Evropiane!!!
Skënderbeu ynë është jo vetëm Heroi i Shqiptareve, por edhe një hero  nga shpëtimtarët e Krishterimit dhe vlerave Evropiane!!!
Të hedhesh poshtë Skënderbeun, se gjoja qenka vetëm i katolikëve, do te thotë se katoliket  nuk  qenkan shqiptarë !?
Ta mohosh Skënderbeun duhet  te përballesh edhe me Marin Barletin nder veprat ma  reale për Skënderbeun!
Ta mohosh Skënderbeun duhet  të përballësh me Naim Frashrin!
Ta mohosh Skënderbeun duhet  të përballësh me gjithë Rilindësit e mëdhenj te letërsisë shqiptare!
Ta mohosh Skënderbeun duhet  të përballësh me Fan Nolin!
Ta mohosh Skënderbeun duhet  të përballësh me Aleks Buden dhe gjithë plejadën e Historianëve tanë të shquar!

Për fund ftoj  te gjithë shqiptarët, që mos të rrime  dele pran tradhtareve abuzuesve dhe  të shiturve   qe për çdo ditë  i mihin varrin kombit tonë!!!