Asamblistja e AAK-së në Gjilan e merr vaksinën në Serbi: Marre për qeverinë tonë

Qytetarët e Kosovës kanë filluar që të vaksinohen edhe në Serbi. Një gjë të tillë e ka bërë edhe dhe asamblistja në Kuvendin Komunal të Gjilanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Arta Haziri-Nuhiu. Ajo përmes rrjetit social “Facebook”, ka njoftuar se sot e ka marr edhe dozën e dytë të vaksinës Pfizer … Vazhdoni me leximin e Asamblistja e AAK-së në Gjilan e merr vaksinën në Serbi: Marre për qeverinë tonë