“As dekë, as drekë” – Vjosa Osmani dhe Edi Rama mbajnë distancën edhe në Pragë

Dy liderët shqiptarë, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani dhe kryeministri Edi Rama, vazhdojnë ta mbajnë distancën me njëri-tjetrin edhe kur janë tejet afër njëri-tjetrit. Në samitin e liderëve të Komunitetit Politik Evropian që po mbahet në Pragë të Çekisë, Osmani dhe Rama sot kanë zhvilluar dhjetëra takime me homologë e liderë nga anembanë bota, nga … Vazhdoni me leximin e “As dekë, as drekë” – Vjosa Osmani dhe Edi Rama mbajnë distancën edhe në Pragë