Arrestohet zyrtari i Gjykatës në Pejë, dyshohet për marrje rryshfeti

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë arrestuar një person Z.H, të moshës 63-vjeçare. Ai është referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore, trashëgimore dhe vërtetimin e certifikatave me vulën e vërtetësisë pranë Gjykatës Themelore në Pejë, është inkriminuar në veprën penale “marrje e ryshfetit”, në rastin kur nga qytetari të cilit i shërben, … Vazhdoni me leximin e Arrestohet zyrtari i Gjykatës në Pejë, dyshohet për marrje rryshfeti