Arrestohet një polic, dyshohet se bashkë me dikë tjetër sulmuan një person me të cilin ishin aksidentuar

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se mbrëmë kanë pranuar informacion se ka ndodhur një aksident trafikur mes dy automjeteve, ku ka qenë i përfshirë edhe një zyrtar policor-  jashtë detyrës zyrtare me veturë private. IPK thotë se palët nuk kanë arritur mirëkuptim lidhur me mënyrën e procedimit dhe për këtë arsye e kanë njoftuar … Vazhdoni me leximin e Arrestohet një polic, dyshohet se bashkë me dikë tjetër sulmuan një person me të cilin ishin aksidentuar