[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arrestohet deputetja e Vetëvendosjes Aida Dërguti, kishte fletarrrest nga Gjykata (Dokument)Policia e Kosovës bazuar  mandatin ligjor  ka ësh e obliguar  zbatimin e urdhërarresteve 
 ligjshme  lëshuara nga organet e drejtësisë dhe bazuar  këtë, sot me 09.02.2017  orët 
e mëngjesit ka realizuar zbatimin e një urdhërarresti  zonën e përgjegjësisë  stacionit policor 
Vushtrri.  Njësitet relevante policore  stacionit policor Vushtrri, bazuar  urdhëresë,
 kanë ndaluar deputeten e RKS- Së znj. A. D.,  cilën  kanë  njoftuar mbi arsyen e ndalimit dhe
 bazuar  urdhëresë  njëjtën e kanë shoqëruar  Gjykatën Themelore  Prishtinë. 
Vlen  potencohet se znj. A.D. ka  bashkëpunuar dhe kooperuar mirë me zyrtarët policorë dhe e 
njëjta është shoqëruar  gjykatë, ashtu siç parashihet me urdhëresë. 
Bashkangjitur mund  gjeni urdhëresën e lëshuar nga Gjykata Themelore  Prishtinë. 
Urdherarresti 1 001Urdhearresti2 001