[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arrestohen katër persona të dyshuar për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’Hetuesit policorë në kuadër të stacionit Jugu në Mitrovicë,  vazhdën e hetimeve 
për zbardhjen e veprave penale vjedhje  rënda, ka arritur  identifikojë dhe  arrestoj 
katër persona  dyshuar për përfshirje  dy raste të vjedhjeve të rënda’, transmeton Botapress.info
Rastet e vjedhjeve ishin raportuar dy ditë  parë  zonën e Mitrovicës, ku si cak i 
kësaj vjedhje ishin dy lokale, ku  dyshuarit përmes thyerjes me forcë kishin depërtuar 
brenda  lokale, nga ku kishin vjedhur dy televizorë. 
Hetuesit policorë mbi dyshimet e ngritura dhe provat e siguruara me datën 27 janar 
2017  Mitrovicë, kanë identifikuar dhe kanë arrestuar katër persona  dyshuar R. B., 37 
vjeçar,  L. K. 28 vjeçar, D. S. 20 vjeçar, I. S. 19 vjeçar,  gjithë  përkatësisë etnike shqiptarë 
shtetas të Republikës së Kosovës. 
Përveç identifikimit dhe arrestimit   dyshuarve, hetuesit policorë kanë identifikuar 
edhe vendin ku  dyshuarit i kishin fshehur televizorët e vjedhur,  pas televizorët u janë 
kthyer pronarëve legjitimë.  
Katër  dyshuarve pas procedurave intervistuese, nga ana e prokurorit  çështjes u 
është caktuar masa e ndalimit policor.  /Botapress.info