Arrestohen 9 zyrtarë për mashtrim dhe keqpërdorim të pozitës, bëhet fjalë për 300 mijë euro

Janë arrestuar nëntë persona, të dyshuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit dhe për mashtrim, shkruan Botapress.info Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton se personat e arrestuar në cilësinë e personave zyrtarë, si anëtarë të Komisionit teknik kanë bërë pranimin e punimeve të stadiumit futbollistik në fshatin Magure, Komuna e Lipjanit, kinse janë kryer punimet sipas … Vazhdoni me leximin e Arrestohen 9 zyrtarë për mashtrim dhe keqpërdorim të pozitës, bëhet fjalë për 300 mijë euro