[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arjan Çani fik dritat dhe i fut duart transgjinorit LindaGjatë mbrëmjes së sotme në emisionin “Zonë e lirë” ishte i ftuar transgjinori Linda.

Gjatë intervistës ishte vetë Linda që e provokoi Arjan Çanin duke i thënë pse nuk më prek ashtu siç ke bërë më shumë të ftuara në studio.

Çani përgjigjet: Jo se nuk dua por është shumë herët.

Ledio fiki dritat fare.

Në momentin që në studio fiken dritat Çani shkon dhe i fut duart trangjinorit Linda.