[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arianit Koci: Serbi – polic i Kosovës!Serbi – polic i Kosovës!

1.
Kam shumë respekt për policinë tanë.

Dorën në zemër, policët tanë më respektojnë edhe më shumë.
Bisedojmë për hallet e tyre, dhe përshēndetemi kudo që takohemi.

2.
Gjysma e aeroportit po më urojnë dhe po e pyesin për Ramushin, posa hyra.

Po e dorēzoj pasaportën dhe po e pērshëndes policin, e ai plot mrrola, nuk po më kqyr në fytyrë.

Serioz, dhe pa fjalë po e kontrollon çdo fletë, dhe po ma kthen paraportën.
Asnjë fjalë si shpëtoi prej goje… 🙂

3.
Nuk ndodh kështu mos me ma kthy përshëndetjen polici.

U largova dhe shkova e pyeta një kolegë të tij, kush ēshtë ai polici në kabinën e fundit?

Serb është.

Ja kanë nisë edhe Serbët me me njohtë… 🙂