[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Arbi Pupovci dhe Vernor Gjurkaj përfunduan ngarjen e parë të sllallomit në Erzurum.  Nga 61 garues sa ishin në listën startuese, vetëm 42 shkuan deri në finish, të tjerët ose nuk startuan ose dolën nga shtegu.

Pupovci dhe Gjurkaj u treguan të vëmendshëm në ngarjen e parë për të mos dalë bga shtegu dhe tani u mbetet që në ngarjen e dytë (10:30) të kërkojnë ta përmirësojnë plasmanin përfundimtar.