Apeli shqyrton ankesat e mbrojtësve të katër të dënuarve në rastin e njohur si “Subvencionet 3”

    Gjykata e Apelit ka shqyrtuar ankesat e mbrojtësve të katër të  dënuarve në rastin e njohur si “Subvencionet 3”. Gjykata Themelore e Prishtinës më 18 shtator 2023, të akuzuarit Halit Avdijaj, Bejtush Gashi, Arbër Avdijaj dhe Sadush Kabashi, i kishte dënuar me 28 muaj burgim dhe 3 mijë euro gjobë (së bashku), raporton … Vazhdoni me leximin e Apeli shqyrton ankesat e mbrojtësve të katër të dënuarve në rastin e njohur si “Subvencionet 3”