Anulohet sërish seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Seanca fillestare e paraparë të mbahej sot, më 6 qershor ndaj tre të akuzuarve Kastriot, Kreshnik dhe Halil Mehmetaj, është anuluar për shkak se Prokuroria ende nuk ua ka siguruar mbrojtjes provat e propozuara në aktakuzë. Për të njëjtat arsye ishe anuluar edhe seanca e kaluar e 24 majit për këtë rast. Njoftimin për anulimin … Vazhdoni me leximin e Anulohet sërish seanca e fillestare ndaj tre të akuzuarve për vrasjen e trefishtë në Gllogjan