[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Anonymous Albania-Greqisë: Koha e Shqipërisë së madhe po vjen (Video)Anonymous Albania i ka dërguar një mesazh të fortë Greqisë pas dënimit të ushtarëve shqiptare.

Me anë të një video dërguar ata deklarojnë se nëse duan vërtet luftë me shqiptarët atëherë luftë do të gjejnë.

“Zjarrin që ju po ndizni në Ballkan do të përvelojë vatrat tuaja dhe koha e Shqipërisë së madhe po vjen, ju do të kerkoni falje për gjithcka që i keni bërë popullit shqiptar, kanë deklaruar ndër të tjera Anonymous Albania, shkruan shqiperia ime.

Lexo njoftimin e plotë:

Përshëndetje Greqi dhe Tsipras

Ne jemi Anonymous Albania

Vërtet mendoni se ne nuk do të reagojmë. Ju njohim që nga historia e lashtë se kush jeni ju. Ju na vodhet historinë, na vodhët traditat dhe zakonet, na vodhët trojet tona duke vrarë njerëz të pafajshem, duke përdhunuar gra dhe fëmijë që nuk kishin faj. Genocidin që keni bërë , shqiptaret nuk e harrojnë kurrë. 6000 të vrarë, burra, gra, fëmijë, pleq , rreth 50000 banorë të dëbuar nga shtëpitë e tyre dhe ju pretendoni se keto janë shpifje. Shqipëria është një vend paqedashës që nuk kërkon të kërcënojë ose të friksojë njëri por nëse ju kërkoni vërtet luftë me shqiptarët atëherë luftë do gjeni. Zjarrin që ju po ndizni në Ballkan do të përvelojë vatrat tuaja dhe atëherë do të vihen në vend padrejtësitë e medha që i keni bërë Shqipërisë.

Mos luani me ne. Koha e Shqipërisë së madhe po vjen , ju do të kërkoni falje për gjithcka që i keni bërë popullit shqiptar.

ÇAMËRIA ËSHTË SHQIPËRI .  Ne jemi Anonymous Albania. Ne nuk falim. Ne nuk harrojmë. Na Prisni…

https://youtu.be/OTStnzMYdEw