[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ankohet Ibishi, thotë se LDK s’ka para të mjaftueshme për fushatë (Video)Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Nuredin Ibishi, në emisionin “Kontakt” në Tribuna Channel, ka akuzuar disa parti për fillimin e fushatës e që sipas tij, ato kanë para të bollshme për shpenzime të tilla.

 
“Disa parti kanë nis edhe fushatën por ata mesiguri kanë të holla të mjaftueshme”, tha Ibishi në “Kontakt”.

Sipas tij, partitë po shfrytëzojnë ndonjëherë edhe paranë publike për të bërë promocione zgjedhore.

Ai është pyetur se a ka LDK para të majftueshme për fushatë të parakohëshme dhe është përgjigjur jo.