[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Amerika VS Rusia – Ja armatimi dhe buxheti që posedojnë, nëse fillon Lufta e Tretë Botërore (Video)Ja armatimi dhe buxheti që posedojnë Amerika dhe Rusia, nëse fillon Lufta e Tretë Botërore.

https://youtu.be/l3AQcY6paaM