Amerika e shqetësuar me zgjedhjen e Vulin-it në krye të BIA-s

Autoritet serbe po marrin sinjale se Uashingtoni zyrtar nuk e sheh favorshëm zgjedhjen e drejtorit të ri të BIA-s, Aleksandar Vulin, ka shkruar media N1 me degë në Beograd. Siç mëson N1, Beogradi zyrtar ka marrë mesazhe të ngjashme diplomatike disa herë gjer më sot, dhe se sinjali i fundit erdhi nga ambasadori amerikan në Beograd, Christopher … Vazhdoni me leximin e Amerika e shqetësuar me zgjedhjen e Vulin-it në krye të BIA-s