[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Alpinistin e zë orteku në majë të malit (Foto)Will Sim rrezikoi jetën e tij teksa po ngjitej në një majë mali pasi e zuri një ortek bore. Alpinisti i cili po ngjiste “Mont Blanc’un” nuk i besoi syve kur pa tolenata me borë që i binin mbi kokë.

E vetmja gjë që mund të bënte ishte të kapej fortë pas shkëmbinjve dhe t’i rezistonte borës.

Në fund ai arriti të ngjitej në majë dhe t’i shpëtonte rrezikut të madh.