[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Alban Beqirit i duhen edhe 30 mijë euro për shërimAlban Beqirit nga Baks i Skenderajt i duhen edhe 30 mijë euro për shërimin nga Leukemia

Familja e Alban Beqirit ka bërë të ditur se deri më tani janë grumbulluar 170 mijë euro për shërimin e tij, por se i nevojiten edhe 30 mijë euro tjera.

Albani vuan nga sëmundja e Leukemisë, ndërsa trajtimi i sëmundjes është duke u bërë në Turqi, por, për realizimin e transplantit të palcës kurrizore, të cilën ia dhuron vëllai i tij, Elbasani, nevojiten plotë 200 mijë euro.

Ky është shkrimi i plotë i Elbasanit, vëllait të Alban Beqirit:

03.05.2017, ora 14:00-ora lokale ne TURQI,

Familja Beqiri njofton qe fale njerzve vullnetëmire deri me tani janë grumbulluar #170mijë€uro= për sherimin e Albanit.

Une Elbasan Beqiri tani ndodhem ketu ne TURQI Per ta dhuruar PALCEN time per vellaun tim.

Për tu realizuar ky transplant Albanit i duhen edhe #30mijë€uro= prandaj ju lusim qe te vazhdoni te na ndihmoni qe kjo shumë te arrihet duke derguar para nga te gjitha agjensionet financiare;

Ëestern Union,Moneygram etj. ne emer te SHEREMET BEQIRI,Kosovë,babai i Albanit.

Si dhe PËRMES LLOGARIVE BANKARE nga Kosova dhe e GJITHË BOTA:

Direkt Transfer mbrenda Kosoves:

RAIFFEISEN BANK ne KOSOVE ne llogarin e BABAIT TE Albanit

SHEREMET BEQIRI

IBAN; XK05 1503050001617159

Si dhe per transfere NDERKOMBETARE ne Llogarin e VELLAUT te Albanit:

ELBASAN BEQIRI

BANK: SPARKASSE BODENSEE BANK, DEUTSCHLAND,KONSTANZ-78467

IBAN: DE64 6905 0001 0026 2011 03

BIC:SOLADES1KNZ

BANKLEITZAHL: 69050001

PayPal: [email protected]

Contact 24 or:

Ëhatsapp+viber: +38649634508

Direct call: +4915205205333

PARAPRAKISHT FAMILJA BEQIRI JU FALENDERON PËR KONTRIBUTIN TUAJ!