Alarmante: Tre persona dje tentuan t’i japin fund jetës në Gjakovë, Ferizaj e Mitrovicë – në mesin e tyre një e mitur

Vetëvrasja është fenomen shqetësues në rritje në shoqërinë tonë. Faktorë rreziku që shtyjnë drejt këtij veprimi shpeshherë mund të jenë gjendja e rënduar psikologjike dhe emocionale, depresioni, ankthi, bipolarizmi, abuzimi me alkool dhe substanca narkotike e gjendja e vështirë ekonomike. Gazeta gjatë ditës së djeshme ka raportuar për një rast të vdekjes së dyshimtë në … Vazhdoni me leximin e Alarmante: Tre persona dje tentuan t’i japin fund jetës në Gjakovë, Ferizaj e Mitrovicë – në mesin e tyre një e mitur