[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Alarm për zjarr në qendër të Prishtinës (VIDEO)Botapress, 17 Janar – Ibish Hoti

Rreth orës 17:00 zjarrëfikësit kanë marrë një lajm për zjarr në një ndërtesë në qendër të Prishtinës, shkruan Botapress.

Gazetari i Botapress ishte në vendin e ngjarjes dhe zjarrëfikësit për Botapress kanë thënë që kanë marrë një telefonatë për zjarrë afër “sllovenisë së sportit” në Prishtinë, por pas kanë dalur në teren kanë parë që ka pasur edhe dhe tim por kjo ka ardhur si pasojë e erës së shkaktuar nga gjeneratori.

Njëri nga banuesit në atë ndërtesë ka ndezur gjeneratorin dhe nga era e shkaktuar dhe tymi një qytetar ka alarmuar për zjarr në atë ndërtesë. /Botapress.info

Video: Megzon Morina