[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Aktivitetet në Mitrovicë me rastin e festës së PavarësisëPër kremtimin e 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Mitrovicë, transmeton Botapress, organizon:
 Më 15 shkurt 2017 – Ekspozitë e punimeve të artit figurativ (OJQ “OPEN ARS” nga Prishtina)
– Vendi: Holli i Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”
– Ora: 19
Më 16 shkurt 2017 – Koncert me muzikë klasike (OJQ “KOSOVA ARS” nga Mitrovica)
– Vendi: Salla e Muzeut të Qytetit
– Ora: 17
   Ekspozita e Pavarësisë (SHAF nga Mitrovica)
– Vendi: Holli i Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”
– Ora: 18
   Shfaqje teatrore (Monodrama “Kanuni”)
– Vendi: Salla e Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”
– Ora: 19
 Më 17 shkurt 2017 – Koncerti i Pavarësisë (OJQ “ART LIBITUM” nga Mitrovica)
– Vendi: Sheshi “Mehë Uka”
– Ora: 14
   17-20 shkurt 2017 – Kupa e Kosovës në Basketboll
– Vendi: Palestra e Sporteve “Minatori”
– Fillimi i ndeshjeve: në orën 18, përveҫ finales së femrave që luhet në orën 15./Botapress.info