[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Aktivisti i LDK-së: Anton e Lutë, hiqni dorë, ju nuk jeni e ardhmja e LDK-së! 

Letër publike , Drejtuar Lutfi Hazirit , Anton Qunit dhe disa figurave ma të vjetëra mbrenda LDK-së

HAPNI RRUGË

Unë Safet Maçastena , aktivist dhe votues i LDK-së , kërkoj të lirohet rruga për reforma mbrenda LDK-së , për të miren e LDK-së

Në mënyrë publike i bëjë thirrje Lutfi Hazirit dhe Anton Qunit, të hjekin dorë nga kandidimi për Krytar të LDK-së, sepse nuk ka reforma me ju , elektorati i LDK-së , po kërkonë njerëz te ri me prespektivë në Krye te LDK-së
Unë Safet Maçastena , në menyrë publike kërkoj nga Akademiku Kujtim Shala , të jetë kandidat për Krytar të LDK-së , dhe jam i bindur se e gjithë Kuvendi i LDK-së , do të jetë pas teje z.Shala , sepse ty po të kërkon elektorati i LDK-së
Ju lutem , nuk kam asgjë kunder të tjereve , po elektorati i LDK-së , po e kërkojnë për Krytar të LDK-së Akademikun Kujtim Shala
Me respekt aktivisti i LDK-së ,
Safet Maçastena