Aksion masiv i Policisë së Kosovës në 6 komuna…

11 persona, 3 zyrtarë komunash dhe 8 përfitues subvencionesh kanë përfunduar në prangat e Policisë së Kosovës, pas një aksioni në gjashtë komuna të vendit, shkruan Gazeta Botapress.info Aksioni është zhvilluar në Pejë, Istog, Deçan, Viti , Suharekë dhe Ferizaj, dhe për 11 të arrestuarit është caktuar masa e ndalimit prej 48 orësh. Njoftimi i … Vazhdoni me leximin e Aksion masiv i Policisë së Kosovës në 6 komuna…