Aksident i rëndë mes tri veturave në Prizren, katër persona mbesin…

Numri i madh i aksidenteve në trafik po vazhdon të jetë shqetësues. Çdo ditë raportohet për aksidente të shumta në komunikacion dhe në të shumtën e rasteve shkaktohen si pasojë e pakujdesisë së shoferëve gjatë vozitjes, duke rrezikuar kështu jetën e tyre dhe të pjesëmarrësve tjerë në trafik. Një aksident trafiku ka ndodhur edhe dje … Vazhdoni me leximin e Aksident i rëndë mes tri veturave në Prizren, katër persona mbesin…