[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës mban Konferencë jubilare shekncore për Idriz Ajetin   

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës organizon Konferencë jubilare shekncore për Idriz Ajetin në 100 vjetorin e lindjes.

Me këtë rast për jetën dhe veprën e akademik Idriz Ajetit do të flasin studiues e gjuhëtarë shqiptarë nga Kosova e më gjërë.

Akademik Idriz Ajeti këtë vit mbush 100 vjet dhe ai është ende në i fortë dhe në këmbë të veta. Pritet që edhe akademik Idriz Ajeti të marrë pjesë në këtë konferencë shkencore.ftesa