[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ajo i tregon të gjitha: Kam fjetur me 170 burra dhe do vazhdoj e bëj se jam mjeke popullore…Kjo grua ka kryer marrëdhënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera, Por 54-vjeçarja, e quan veten “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ua ka kushtuar jetën e saj qifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”