[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Agron Zeqiraj: Shteti dhe pushteti!-Jemi bashkë ne pushteti dhe shteti, i thot një ditë pushteti, shtetit.
-Mirë e ke i përgjigjet shteti, pushtetit, sepse, ne ende s’po e kuptojmë se ku përfundon pushteti, e ku fillon shteti?!
-Ju priftë e mbara, i përgjigjët kushtetusja! Jeni ka e dh… krejtë me këto llojë-llojë përzierjesh, sepse edhe mua po më përzihen në punët e mija..!
-Po a, i përgjigjët pushteti e shteti bashkë? Na qenke në hall, apo kushtetuse?
-Po jam, shumë bile, përgjigjët kushtetusja. Dhine krejtë qysh e keni dhi deri me tani, dhe, tash edhe ai pikë moral që ishte e dhit edhe ma shumë! Por, druaj se, aq shumë e keni dhi e fëlliq këta njerëz e këtë vend, saqë nuk ka mbet vend i lirë për ta dhirë më…por, ndoshta kanë mbet vetëm disa vende të lira në Autobusat që po shkojnë për Hungari.!

Ikni se e dh… këtë vend të shenjtë, ju pushtet e shtet, e ti kushtetuse!
Pforzheim, X.II.MMXV