[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Agron Zeqiraj: Aty sy, kur s’shikojnë…Agron Zeqiraj: Aty sy, kur s’shikojnë…

Nuk ju kujtonte të kishte parë sy më të bukur ndonjëherë dhe e mbante shiqimin drejt ti me kënaqësi, deri sa shikimi ju shua..se me vonë kuptoj se, ishte dashuruar në shiqim të parë – dhe nga dashuria kishte humbur shiqimin…
Sa sy të bukur pash sonte bërtiste me të madhe sapo i erdhi shiqimi i himbur në sy, i cili nuk mund të ishte vetëm për një natë….

Në sytë e saj shihej një lodhje e madhe që të ngjan me “luftën e demave” të gjakosur, të cilët nuk duan të dorëzohen para gjithë ati spektakli njerëzish të mbledhur në stadion, e për të treguar se lufta e tyre e ashpër fitohët apo humbët vetëm atëherë kur “toreador-i” e humbë shikimin dhe sytë bëjnë paqe me fituesin..!
Sytë, sapo arrinte ti mbyllte, pa pasur më shqetësimin se me atë do të shoh prapë, sepse luftën për t’ia rrëmbyer çunit sytë, tashmë e ndjente të humbur…

Ndoshta sonte ju kujtua më shumë se kurrë; lufta e demave…dhe si e plagusur që s’po i sheh ata sy të bukur të çunit, mbylli sytë për të pushuar përgjithmonë…!

Agron Zeqiraj
Pforzheim 24.01.2017