[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

AGK bën homazhe në varrezat e dëshmorëve në GllogjanAleanca e Gruas së Kosovës (AGK) e prirë nga kryetarja z.Magbule Shkodra së bashku me nëna, motra, bija nga mbar Kosova, sot ne shenjë solidarizimi dhe në kërkim të lirimit të plotë të kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) z.Ramush Haradinaj vendosen kurora lulesh në varrezat e dëshmoreve në Gllogjan.

Ato nderuan dëshmoret këtu duke rikujtuar se këtu prehen ata që sakrifikuan jetën e tyre për lirin e Kosovës.16176314_1832852516994460_436118671_n16176853_1832852506994461_1960897795_n